Lanseringsmötet för ELLE-projektet ägde rum i Spanien!
5 december 2017
Presentation av ELLE-projektet i Bastia, Frankrike
23 juni 2018

Andra transnationella mötet i Malmö!

Under det andra transnationella mötet i ELLE-projektet, som ägde rum den 14-15 maj 2018 i Malmö (Sverige), arbetade alla partner på den framtida ELLE-nätplattformen, som skulle syfta till att tillhandahålla utbildningsresurser. frihet att bemyndiga invandrarkvinnor genom läskunnighet och språk.

Huvudmålen för mötet:

  • Presentation av beta-versionen av ELLE-träningsguiden.
  • Utvecklingsstatus för ELLE: s online-plattform för gratis utbildningsresurser, inklusive:
    1. a) Gemensam revision av den operativa versionen av den digitala online-databasen, de teoretiska och pedagogiska grunderna och innehållet i den utbildade och praktiska verksamheten som utvecklats.
    2. b) Förberedelser för utveckling av utvärderingsmetoder och verktyg samt för utformningen av B-Learning-kursen.